красота

Вести old

slava.bg : Моден хит за твоите устни през лятото

Моден хит за твоите устни през лятото

Маталическите устни са най-актуалната бюти тенденция това лято! Сега оставяме назад традиционните цветове и акцентираме вниманието си върху смелите устни, които разказват истории и провокират.

Този сезон Avon ви дава уникална възможност да трансформирате всяко червило в металическо с новия Epic Lip Transformer.  Всичко, което трябва да направите, е да нанесете трансформиращото червило върху най-обикновено, за да получите стилен металически финиш, бляскав завържеш или холограмен ефект.

Ако пък искате деликатен цвят и силен блясък, може да го носите самостоятелно. Тоновете са внимателно подбрани и разработени, за да може всяка дама да открие перфектния нюанс за настроението и тоалета си. 

Изберете от 3 изящни нюанса, които завладяват сезона със своите силно наситени цветове и завидна дълготрайност. Смелите момичета, които не се страхуват да експериментират и да привличат вниманието, избират холограмния блясък.

Те непрекъснато са в движение, ръководят се от собствените си принципи и не приемат чуждо мнение. Използвайте Epic Lip Transformer в комбинация с червила от червената палитра, за да бъдете готови за всяко ново предизвикателство.  Розовият блясък е за онези стилни момичета, които винаги изглеждат перфектно и обръщат погледите на всички, благодарение на безпогрешния си стил.

Те са мечтателки и излъчват едновременно невинност и жажда за живот. Подчертайте естествено елегантна си природа със златистия блясък на Epic Lip Transformer. Неговите телесни нюанси се грижат за неотразимото ти излъчване и истински подхождат на всеки тоалет. И докато неотразимите цветове ви даряват съвършеното нежно излъчване, формулата на Epic Lip Transformer се грижи устните ви да бъдат достатъчно меки и хидратирани.

Няма коментари към този материал !