красота

Вести old

slava.bg :  Свежа и сияйна кожа след лятото

Свежа и сияйна кожа след лятото

Слънчевите лъчи в съчетание със забързания начин на живот са комбинация, която често, особено в края на лятото, нанася щети върху вашата кожа. Приятният слънчев загар през лятото обикновено върви ръка за ръка с тъмни петна, зачервяване, жълтеникав или неравномерен тен. В борбата срещу хиперпигментацията, AVON представя революционната кориграща терапия Anew Clinical Even Texture & Tone, която доказано премахва упоритите петна след лятото като нежно изглажда кожата, за да й предаде сияен вид и равномерен тен.

С медицинска прецизност на лазер и със своята 2 пъти-по концентрирана, но щадяща кожата формула с витамин C, Anew Clinical Even Texture & Tone безкомпромисно таргетира тъмните петна точно, където има нужда благодарение на своя прецизен апликатор. Считан за истински феномен от 93% от жените, единствената по рода си терапия Anew Clinical Even Texture & Tone се бори срещу 7-те основни типа хиперпигментация – петна от акне, слънчеви петна, неравномерен тен, кафяви петна, зачервявания, лунички и жълтеникав тен. Създадено като комплимент за дамите и поднесено с любов към кожата, Anew Clinical Even Texture & Tone гарантира трайни и видими резултати в борбата срещу хиперпигментацията.

За най-добри резултати - комбинирайте с коригиращия пигментацията серум на AVON и крема за изравняване на тена с SPF 35. А вие готови ли сте за красива кожа с равномерен тен? Заповядайте в бюти оазиса на Avon на 4-ти септември от 11.00 часа до 19.00 часа в Бизнес Парк,  където ще имате възможността лично да се уверите в ефекта на новата иновативна серия продукти на Anew Clinical, специално разработени за професионална грижа за кожата след летния сезон.

Гост изненада за присъстващите дами ще бъде дерматологът на Avon – д-р Гергана Манолова – известен експерт в областта на красотата, като гостите ще имат възможността да се насладят на специална козметична консултация изготвена лично за тях. Гарантираме ви един приятен, розов и разтоварващ следобед по женски в компанията на освежаващи коктейли, награди и други изненади.

Няма коментари към този материал !