красота

Вести old

slava.bg : След почти 20 години DIOR лансира нов аромат

След почти 20 години DIOR лансира нов аромат

Почти 20 години минаха от лансирането на J’ADORE. Новият аромат на култовата френска марка е истинско събитие не само за бранда, но и за почитателите на парфюмите и козметиката. JOY BY DIOR е аромат, при който описанието на нотките е излишно, защото той е така създаден, че да се променя постоянно.

Създателят на аромата - Франсоа Демаши казва: "JOY by DIOR изразява изключителното чувство на радостта, предоставяйки олфактивна интерпретация на светлината. Това, което имам предвид е, че този парфюм напомня на някаква поантилистична картина, създадена с богата и прецизна, но не твърде очевидна техника. Всеки един от нас възприема светлината, без да се замисля за нея, и то по свой собствен начин.

Този парфюм е конструиран по подобен начин, благодарение на множеството нюанси и безброй фасети, които в крайна сметка водят до кристално ясна ароматна експресия. Отне много време, разработване и абстракция, но накрая имаше моментално и оживено присъствие". Лице на JOY BY DIOR е Дженифър Лорънс.  Режисьор на рекламния клип на JOY BY DIOR е Франсис Лорънс, който работи с Дженифър в Игрите на глада.

Няма коментари към този материал !

*}