красота

Вести old

slava.bg : Неустоима цветна феерия от Кензо

Неустоима цветна феерия от Кензо

Цветна експлозия от неустоими ароматни нотки – Avon Kenzo Life Colour е уханно олицетворение на радостта от живота. Вдъхновен от философията, че животът е празненство и трябва да бъде отпразнуван като еуфория от всичките му радости, страсти и цветове, световноизвестният дизайнер Кензо Такада изпъстри света на парфюмите със своя нов аромат AVON Kenzo Life Colour за Него и за Нея.

Създаден като ароматно празненство именно на тези малки моменти щастие, Kenzo Life Colour  е разтапяща композиция от апетитни уханни нотки, блестяща магнолия и  дъга от цветове. Като свое вдъхновение дизайнерът посочва всичко необикновено, феерично, позитивно и магическо.

Неустоимото съчетание от сочна, ароматна круша, нежна магнолия и очарователно басмати прекрасно допълват женствената осанка на всяка дама през зимните дни докато господата могат се поглезят с Kenzo Life Colour за Него в изискана композиция от йерба мате, магнолия и полъх от ветивер. Ключово ухание и в двата аромата Avon Kenzo Life Colour за Него и за Нея неслучайно се оказва блестящата магнолия – ароматното цвете е отражение на любимите спомени на дизайнера от ранните му години в Япония.

Ароматът на щастието е създаден да поглези душата и да опъстри ежедневието на всеки с цветове и ароматни нотки, съответстващи на всички радости от живота. Именно под наслов „освободи цветовете си“ - #SetYourColoursFree се проведе и звездно парти на AVON в Париж по повод лансирането на аромата. Парфюмите Kenzo Life Colour бяха представени по време на Парижката седмица на модата, където предизвикаха истински фурор. Кензо Такада бе домакин на повече от 500 гости в една нощ, посветена на музиката, цветовете и радостта от живота.

Сред гостите бяха модната икона и модел Инес де ла Фресанж, бразилската актриса Бруна Маркезини - най-следваната бразилска знаменитост в Instagram, руската телевизионна водеща Мария Ивакова и полската знаменитост Малгорзата Розенек-Мадан. Много от другите известни имена от модната индустрия също се включиха в забавлението, включително дизайнерите Шантал Томас и Александър Зуари, френските актриси Анушка Делон и Жулиет Бесон и съвременния художник Али Махдави.

Модният блогър Денина Мартин бе специалният гост от България по време на събитието. За гостите бе приготвена ексклузивна изненада - представянето на грандиозна рокля, създадена Кензо Такада в чест на цветовете.

Няма коментари към този материал !