красота

Вести old

slava.bg : Бийбър и Хейли на корица на Vogue

Бийбър и Хейли на корица на Vogue

Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин красят корицата на американския Vogue за месец март. Списанието пусна онлайн както фотосесията, така и интервюто с двамата влюбени. За снимките те позират пред легендарната Ани Лейбовиц, която е успяла да улови както чара и аурата на двама влюбени, така и младежкия дух, жизненост, намигване с усмивка.

„Хейли, толкова съм влюбен във всичко в теб. Решен съм да отдам живота си на това да те опозная от всеки възможен ъгъл, да те обичам търпеливо и мило. Сърцето ми е напълно и тотално твое, знай, че винаги ще те поставям на първо място. Ти си любовта на живота ми и не бих искал да го прекарам с никой друг. Нямам търпение да изживея най-доброто, което предстои“, сподели преди време Джъстин по повод годежа им.

„Ние сме просто двама млади, които се учат в движение. Няма да ви лъжа, че живеем в някаква безоблачна розова приказка. Винаги ще е трудно, въпрос на избор е. Човек не се буди всяка сутрин с мисълта, че е тотално влюбен в другия и той е перфектен. Това не е бракът. Но в него има друга красота – да искаш да се бориш за нещо, да се отдадеш на връзката, на желанието да изградите общо бъдеще. Важното е, че в края на деня той продължава да бъде моят най-добър приятел. И никога няма да ми омръзне“, казва Хейли в интервюто за Vogue.

Няма коментари към този материал !