красота

Вести old

slava.bg : 48-часова хидратация и пленителен аромат

48-часова хидратация и пленителен аромат

Готова ли си за изключително изживяване за тялото и сетивата ти? Започни своето красиво и ароматно приключение с новата линия козметика на Avon – Encanto и преоткрий себе си. Неустоима или очарователна? А защо не и двете? Серията Encanto by Avon ще ти помогне да разкриеш своето вътрешно аз и ще ти позволи да се насладиш на продължителна хидратация и дълготраен аромат, създаден специално от световноизвестен майстор парфюмерист.

Увереност, очарование, нежност – качества, присъщи на всяка жена, а сега, благодарение на премиум продуктите на Encanto by Avon, те ще бъдат по-силно изразени от всякога. Розовата серия  Encanto Irressistible е тук, за да разкрие неустоимата ти вътрешна красота и неустоим чар,  докато синята серия Encanto Fascinatinng е насочена към онези екзотични нотки в характера, които притежават неподражаема очарователност и неподправеност. Линията Encanto by Avon е невероятна симбиоза от чувствен ритуал, който обещава кадифена кожа и неустоим аромат.

Неповторимото приключение, което Encanto by Avon предлага да изживееш, започва с леко и бързо абсорбиращо се изглаждащо олио, което предоставя необходимата хидратация и осигурява бляскав вид на кожата без да омазнява. Ритуалът за грижа за кожата продължава и с лосион за тяло, който подхранва дълбоко и оставя невероятен парфюмен аромат.

Тоалетната вода и спрея за тяло идеално допълват невероятния бюти ритуал с нотки от свежи малини, фрезия, нефритен цвят и розов пипер, които очароват сетивата и обгръщат тялото, оставяйки изкусителна следа. А за подобаващ финал на ритуала, кремът за ръце се грижи за перфектната мекота и вид на ръцете.

Няма коментари към този материал !