красота

Вести old

slava.bg : Гримовете, на които не можем да устоим

Гримовете, на които не можем да устоим

На специално събитие в центъра на столицата един от най-впечатляващите мейкъп производители – NYX Professional Makeup представи своята нова колекция гримове и бюти продукти, определящи новите тенденции на пазара. Всеки един от тях бе демонстриран от професионален гримьор, който показа най-правилният начин за тяхното прилагане. Новата серия включва основа за грим, пудра за запечатване на грим, иновативни продукти за устни и още и още. Вижте сами какво имаме предвид:

CAN’T STOP WON’T STOP фон дьо тен с пълно покритие

Олекотен, водоустойчив и пигментиран, този нов Can’t Stop Won’t Stop фон дьо фен с пълно покритие е толкова силен, колкото пожелаете. Удобната течна формула се предлага в 45 тона, които не губят от цвета си с времето. Всеки кремообразен нюанс се нанася гладко, като осигурява матово покритие и цвят, траещ до 24 часа. Продуктът премахва лъскавината на кожата, така че тя да е перфектно матирана през целия ден. Но това не е всичко – фон дьо тенът е подходящ за всеки тип кожа - нормална, мазна, комбинирана и чувствителна. След като подготвите лицето си с Can't Stop Won't Stop матираща основа, нанесете и смесете фон дьо тена с помощта на четка за нанасяне на фон дьо тен, Pro Flat четка за основа, блендираща гъба, или с пръсти.

Вашият нов Свещен Граал: CAN’T STOP WON’T STOP коректор за контуриране

Превърнете се в истински художник с новия Can’t Stop Won’t Stop коректор за контуриране! Той се предлага в 24 силно пигментирани нюанса, като не губи от цвета си и има три основни покрития на тена. Можете да използвате тази подходяща за смесване матова формула, за да прикривате несъвършенствата, да озарявате лицето си и да усъвършенствате външния си вид. Този коректор за контуриране осигурява пълно покритие с финиш, който продължава до 24 часа. Смесете го с допълващата се основа Can’t Stop Won’t Stop фон дьо тен с пълно покритие. Сложете от продукта върху всяко място, което искате да скриете, или върху зоните на лицето, които желаете да подчертаете. Смесете добре с гъбичка за нанасяне, използвайки Complete  Control Blending Sponge.

Запознайте се с новата си страст: CAN’T STOP WON’T STOP матираща основа

Can’t Stop Won’t Stop матираща основа винаги ще матира кожата ви по най-добрия начин. Тази нова, удобна формула осигурява супер гладко нанасяне с впечатляващо матово покритие. С леки потупвания разнесете кремообразната основа върху кожата. След това намалете отблясъците с най-добрия приятел на продукта - Can’t Stop Won’t Stop фон дьо тен с пълно покритие. Нанесете малко количество от продукта директно върху лицето с кръгообразни движения и внимателни потупвания.

CAN’T STOP WON’T STOP прахообразен фон дьо тен

Очаровайте себе си с този нов прахообразен фон дьо тен, осигуряващ кадифено-матово покритие. Предлага се в 24 прецизно подбрани нюанса и осигурява на кожата естествено изглеждащо безупречно покритие. Използвайте го самостоятелно или в комбинация с Can’t Stop Won’t Stop фон дьо тен с пълно покритие. Използвайте любимата си четка или гъбичка, нанесете директно върху лицето.

CAN’T STOP WON’T STOP фиксираща пудра

Настройте се да служите на лицето с новата Can't Stop Won't Stop фиксираща пудра. Тя се предлага в шест универсални лъскави нюанса и е тотален господар на красотата. Всеки копринено-мек оттенък придава цвят, който осигурява комфорт и се прелива сред разнообразието от оттенъци на кожата. Тази лека като перце формула абсорбира лъскавината на кожата, оставяйки я гладка, матирана и свежа. Нанесете от пудрата по Т-зоната или под очите и скулите, за да фиксирате грима си. В противен случай, просто я нанесете леко върху лицето, като използвате пухкава четка.

CAN’T STOP WON’T STOP четка за фон дьо тен

Извлечете максимума от грима си с Can’t Stop Won’t Stop четка за нанасяне на фон дьо тен. Тя е идеална за прилагането на всякакъв тип течни основи за грим, богати на цветове.  Меките, плътни косъмчета позволяват да вземете, поставяте и смесите идеалното количество продукт. Освен това, върхът на четката е създаден така, че да следва формата на лицето, осигурявайки перфектен финал. Използвайте четката, за да смесите и разнесете вашата течна основа.

Няма коментари към този материал !