красота

Вести old

slava.bg : Дженифър Анистън се подмладява с Ултера

Дженифър Анистън се подмладява с Ултера

Холивудската актриса Дженифър Анистън сподели в интервю за американското списание „Instyle“, че за грижата на въшния си вид се доверява на ултразвуковия апарат Ултера. Звездата от любимия на няколко поколения сериал „Приятели“, която е на 50 години, призна че перфектния си вид на кожата дължи не само на хранителния си режим и физическите упражнения, но и на неинвазивните уреди от ново поколение.

Процедурата с изобретената в Харвард революционна бюти машина, наричана още Ултерапи е нехирургична интервенция с ми¬крофокусиран ултразвук, която противодейства на влиянието на годините и гравитацията върху кожата. Ултера сти-мулира собствените регенеративни възможности на кожа¬та, а това от своя страна води до стягане и лифтинг ефект. На страниците на списание Instyle Дженифър Анистън споделя: „Аз просто се грижа за кожата си, храня се добре и правя упражнения...“, но и „Харесвам лазерите и всички други неинвазивни процедури като тези на Ултера с ултразвук...“.

Неотдавна, друга не по-малко популярна актриса от „Приятели“ Кортни Кокс, позната още като Моника също призна в интервю за списание New You, че се доверява единствено на Ултера за външния си вид. Любимата процедура на холивудските звезди от няколко години е достъпна вече и в България, в медицински център ATA-DERMA в Пловдив на   д-р Снежана Атанасова.„За да имате видими резултати от Ултерапи, е необходимо да правите процедури един път в годината.

Те включват тонизиране и лифтинг на стареещата кожа. Лифтингът на веждите се изразява в намаляване на отпускане¬то на зоната около клепачите и очите стават по-млади и отворени. Линията на челюстта под брадичката се стяга и лице¬то ви изглежда по-фино. Създава се нов колаген и еластин, което подпомага стягането на кожата отвътре“ – споделя един от най-добрите специалисти-дерматолози  в България д-р Снежана Атанасова.

През тази година ще гледаме известната холивудска актриса в нов сериал на Netflix. 50-годишната Анистън ще влезе в ролята на американска жена-президент, която е с нетрадиционна ориентация в драмата „First Ladies” („Първи дами”). Сериалът е анонсиран като сатирична политическа комедия.

Няма коментари към този материал !