красота

Вести old

slava.bg : Революция с феноменален татус ефект

Революция с феноменален татус ефект

Татуировките оставят своя почерк върху нас вечно, но… можеш ли да кажеш същото и за грима си? Мечтаеш за устни с изкусителен цвят по-издръжлив дори от теб самата? Или за вежди с микроблейдинг ефект като от козметичен салон?

За любителите на издръжливия грим, AVON представя два иновативни продукта с феноменален „татус“ ефект – AVON Mark 2-in-1 Lip Tattoo за изкушаващи устни през целия ден и AVON Mark Brow Tattoo за изкусно оформени вежди като от козметичен салон.

Където и да те отведе нощта или забързаното ежедневие можеш да разчиташ на иновативната формула на AVON Mark 2-in-1 Lip Tattoo за красиви и безупречно очертани устни непрекъснато. За по-голямо удобство продуктът съчетава два апликатора за красиви, пухкави и изкушаващи устни в две лесни стъпки.

С прецизния край очертаваш и оформяш устните с лекота, а с другия запълваш с наситен и ултра издръжлив цвят. Леката и иновативна текстура на  AVON Mark 2-in-1 Lip Tattoo се нанася лесно, нежно подхранва устните, не ги изсушава и позволява сама да определиш и надградиш интензивността на цвета.

Новият продукт за устни от серията Mark позволява да експериментираш и с визиите – подходящ за нанасяне с ефект „омбре“, AVON Mark 2-in-1 Lip Tattoo се предлага в 8 очарователни мат нюанса – от горещо червено до дръзко розово. Цвят, който издържа толкова колкото и теб самата. А за любителите на изкусно оформени вежди в стил „микроблейдинг“, AVON представя другото си горещо ново предложение - маркер за вежди  с “татус” ефект AVON Mark Brow Tattoo.

Микроблейдингът е една от най-популярните тенденции в оформянето на веждите като самата процедура включва полу-перманентно татуиране на веждите с писец, който имитира естествения растеж на косъмчетата. С новия продукт на AVON Mark Brow Tattoo можеш да се сдобиеш напълно безболезнено и бързо с вежди в стил „микроблейдинг“ без да се налага да посещаваш козметичния салон.  

Тайната на чудотворния си микроблейдинг ефект, AVON Mark Brow Tattoo дължи на тройния си прецизен апликатор, който успешно имитира естествения начин на растеж на косъмчетата. За изкусно оформени и естествено изглеждащи вежди мигновено и безболезнено – през целия ден! Продуктът се предлага в 3 нюанса – рус, светло кафяв и тъмно кафяв.

Няма коментари към този материал !