красота

Вести old

slava.bg : Корейската тайна за сияйна и красива кожа

Корейската тайна за сияйна и красива кожа

Някога мечтала ли си за по-хидратирана и сияйна кожа, също като тази на корейките? Питала ли си се как е възможно жените от Южна Корея да изглеждат толкова млади и отпочинали? В търсене на висша форма за грижа за кожата, Avon се впусна в пътешествие към далечните азиатски земи, за да разкрие тайните за перфектен външен вид на жените от Южна Корея.

Новата линия корейска козметика K-Beauty by Avon съчетава автентични азиатски съставки, които подхранват и озаряват кожата още след първата употреба. Тайната на съвършената кожа, която е отличителен белег на южнокорейските дами, се крие именно в използването на продукти с традиционен азиатски произход, които осигуряват революционна и пълноценна грижа.

Изтънчената комбинация от натурални азиатски съставки, които съчетава K-Beauty by Avon, поднасят нежно удоволствие за сетивата и осигуряват пълноценна грижа. Всеки от петте продукта представлява важна стъпка към постигането на перфектна, хидратирана, бляскава и еластична кожа. Супер изглаждащата хидрогел маска за лице с ефект „Стъклена кожа“ осигурява незабавно озаряване и изглаждане на кожата.

С помощта на естествения захарен клен, богат на алфа-хидрокси киселини, кожата e незабавно почистена от мъртвите клетки. В грижата за пълноценната ни красота доста често пропускаме устните. С екстракти от мед, манука и нектарина, гел-маската за устни на K-Beauty by Avon предлага така необходимата грижа за устните, за да осигури перфектен, хидратиран и нежен вид.  

А за тези от вас, които страдат от суха и стресирана кожа, K-Beauty by Avon представя изглаждащата лист-маска за лице. Азиатската центела, която е сред основните съставки, служи за естествен лек срещу сухата кожа, като мигновено успокоява и възстановява.


Няма коментари към този материал !