красота

Вести old

slava.bg : Color bar посреща специални клиенти

Color bar посреща специални клиенти

Основателят на верига салони Магама, Вили Боршукова ще посрещне гости, приятели и клиенти в собствен дом на красотата. На ул. Дамян Груев 46 се намира триетажната сграда, където пространство намират всички услуги и дейности, които Вили развива.

Новият адрес предполага и нови услуги. С автентичен Color Bar ще бъдат посрещани клиентите, които посещават салона за промяна или поддръжка на цвета в косите си.  Специално пространство е предвидено за посетителите с натоварено работно ежедневие, в което жонглират между грижата за себе си и бизнеса си.

Удължителите на  Great Lengths и перуките имат свои помещения. Академия Kadiffe ще посреща професионалистите в отделна зала, а фризьорските услуги са разположени в уюта на осветен от естествена светлина салон. Интериорът е решен в светли тонове, избор на самата Вили Боршукова.

С избора на сградата Вили слага началото на нов етап от развитието на  дейността си. Специално място е отделила за работата в Асоциация за превенция на рака Промени живота си сега. Асоциацията работи целогодишно за каузата, като всеки има възможност да помогне с каквото може, набиране на средства за лечение, повишаване на здравната култура и информираност на населението, както и популяризиране провеждането на редовни профилактични прегледи.

Подкрепа оказват и лекари в различни области, онколози, гинеколози, мамолози, специалисти вътрешни болести, дерматолози и др. Удължаване на коса, микроблейдинг, грим, козметика, фризьорство, перуки, пераманентен грим, маникюр, медицински педикюр, ботокс, удължаване на мигли, козметика и много други познати на клиентите на Магама услуги, традиционно ще се предлагат в новото пространство на салон Магама.

„Нашата цел е всеки клиент, който си тръгва от салона да бъде усмихнат, доволен и обслужен без компромиси.“ – споделя с вълнение Вили Боршукова, дни преди откриването на новия салон Магама. Майстор-коафьорът е основен двигател в работата и иновативната дейност на салона. Тя е въплъщение на понятието  Магама, означаващо „две стъпки напред“.  

Няма коментари към този материал !