красота

Вести old

slava.bg : Козметичния бранд Artistry Studio с премиера

Козметичния бранд Artistry Studio с премиера

Новата козметична марка Artistry Studio представи първа колекция, вдъхновена от американския мегаполис Ню Йорк. Идеята на бранда е да представя в специални колекции градовете, които оказват най-голямо влияние на съвременното изкуство, култура и мода, и да предадат техния дух в цветове и текстури.

Новият бранд, който е част от голямото семейство на Amway, също така ще си партнира с местни артисти, които ще създават визията на опаковките на всяка градска колекция. Първа е Lady JDay, която е популярен графити артист в Ню Йорк.

Нейните творения изобразяват женската сила с ярки цветове и смели композиции по улиците на града, а сега вече и на опаковките и продуктите на Artistry Studio.

"Ние, момичетата, постоянно сме в търсене на своя път, а на някои им се налага да работят повече от другите, за да го открият. Вдъхновявам се от жени, за които успехът е в това да живееш точно както искаш”, казва Lady JDay.

Линията Artistry Studio NYC се състои от шест продукта, всеки от които улавя пулса на Ню Йорк. Сред тях ще откриете комбинирани палитри за очи и лице, двойни стикове за очи и устни, спирала, палитра с хайлайтъри и червило.

Колекцията Artistry Studio NYC вече може да бъде поръчана от представител на Amway или от сайта на компанията.

Няма коментари към този материал !