красота

Вести old

slava.bg : Нежен танц на две души в хармония

Нежен танц на две души в хармония

Perceive Soul е нежното, романтично продължение на любимия на всички класически Perceive - един от най-известните и добре познати аромати на Avon. В любовта двамата партньори са свързани в чувствен танц от своята привързаност и отдаденост един към друг. Връзката е нещо повече от първично привличане. Тя е духовна и извисяваща.

Спокойствие и унисон. Нежност и еуфория. Вдъхновени именно от това чувство на истинска близост и взаимна нужда, водещите парфюмеристи на Avon поставят в основата на двата аромата Perceive Soul сияйните водни акорди. Уханна акация и сладък мускус допълват благоуханният микс от ефирни тонове в парфюма за дамите. Сочната смокиня и нежното пачули пък са водещи елементи при господата.

Два изящни аромата поднесени като нежен лукс за сетивата. Създаден за двойките, чиято любов вече е преминала към една стабилна, искрена обвързаност, не само на физическо, но и духовно ниво, Perceive Soul ароматно допълва споделения живот, в който двамата души са истински зависими един от друг като в любим танц. Те се допълват в нежен ритъм, помагат си и се поддържат.

Един момент на слабост, една грешна танцова стъпка и хармонията е нарушена, а ритъмът прекъснат. По подобен начин Perceive Soul за него и за нея се превръща в уханна интерпретация на любовен танц на две души в хармония. Тя и Той – нежност и мощ се допълват в разбирателство, за да завърнат баланса и силата си след всяка грешна стъпка, диктувайки своя нов любовен ритъм.
 

Няма коментари към този материал !