красота

Вести old

slava.bg : Влезте в перфектна форма за лятото като стопите корема

Влезте в перфектна форма за лятото като стопите корема

UltraShape Power е един от най-успешните уреди в света за ултразвуково разграждане на мастни клетки, който вече може да бъде открит и в България сред професионалното оборудване на клиника за естетична дерматология ATA DERMA - Пловдив на д-р Снежана Атанасова.

Апаратът използва импулсен, фокусиран ултразвуков сигнал за механично (нетермично) разграждане на мастните клетки в предварително фокусирана област, при контролирана дълбочина. Импулсната енергия задейства не-термичен механичен ефект, който се насочва само към мастната тъкан. За разлика от класическата технология ултразвук, импулсната позволява контрол на температурата.

Най-често третираните участъци са тези, където се натрупват повече мазнини - корем, бедра, седалище. Фокусираният ултразвук с висока енергия въздейства до 1,5 см. в дълбочина, като може да бъде насочен точно към желания слой с подкожна мазнина.

Притежава видео камера за проследяване и насочване, както и монитор за проследяване и ориентиране на интуитивно функциониращият потребителски интерфейс с интегриран клиничен протокол. При необходимост от оформяне на горната и долната част на корема, хълбоците и външната част на бедрата се използва U-SCULPT апликаторът, където мощността на фокусирания ултразвук е по-висока.

UltraShape Power премахва до 20-30% от мастната прослойка с една процедура. След процедурата с UltraShape Power се отделят триглицериди и отпадъчни елементи от разрушените мастни клетки, които се обработват и изхвърлят от естествените физиологични и метаболитни процеси в организма.

Резултати от публикувани клинични проучвания показват, че освободените триглицериди не се натрупват в кръвта или черния дроб. Процесът се извършва без да се вреди по какъвто и да е начин на кожата, кръвоносните съдове, нервите или съединителната тъкан. Резултатите показват, че при проведени три сесии, клиентите виждат средно намаляване на обиколката с 4 см.

След като мастните клетки са унищожени и премахнати от зоната на третиране, резултатът се очаква да бъде дълготраен. Тази продължителност, разбира се, зависи и от здравословния начин на живот и хранене. Мастните клетки се изчистват от организма от 2 до 4 седмици.

Намаляването на дебелината на нежелания слой се наблюдава в първите 14 до 28 дни след третирането. Процедурата с UltraShape Power е абсолютно безболезнена и значително по-кратка и ефективна от други апарати за премахване на мазнините от тялото. Няма странични действия, възпаления или изтръпване, кожата е гладка, тялото оформено.

Няма коментари към този материал !