красота

Вести old

slava.bg : Гримовете на холивудските звезди вече и в България

Гримовете на холивудските звезди вече и в България

Вече и в България има топ гримове като за селфи без филтър. Smashbox Cosmetics e част от Estee Lauder Companies и ще се предлага екслузивно в парфюмерии Douglas и Beauty Zone. Топ марката беше представена пред медиите в България с лъскаво събитие в стил Западен бряг – Smashbox гримовете идват директно от филмовата индустрия в Лос Анджелис.

Залата на Sofia Event Center в Парадайз Мол бе превърната във филмово студио от Града на Ангелите, а make up-артистите на топ бранда представиха последните тенденции в професионалния грим.

Присъстващите дами имаха възможност да тестват продуктите на американската марка и да си тръгнат от събитието с холивудски блясък. Smashbox е американска марка козметика, създадена през 1990 г. в Лос Анджелис от Дийн и Дейвис Фактор, внуци на легендарния Макс Фактор.

Дийн и Дейвис са култови фотографи, които създават иконични корици на модните списания и се грижат за външния вид на звездите и моделите в Smashbox Studios в L.A., когато им хрумва да създадат качествени гримове като за фотосесия, достъпни не само за звездите, а за всички жени по света. През годините брандът е работил с най-известните модни издания и звезди от шоубизнеса като Шарън Стоун и Риана, както и с топ-фотографите Ани Лейбовиц и Марк Абрахамс.

През последните 20 години Smashbox преобръща традиционната представа за козметични грижи на 180 грaдуса. Smashbox се произвежда от изключителни професионалисти, перфекционисти и новатори по природа и налага оригинален подход към всеки клиент, базиран на индивидуалните особености и съзнаването на специфичните нужди на всяка една дама.

Продуктите са предназначени да извадят на повърхността и да подчертаят уникалната красота, която всяка жена притежава, така че да бъде забелязана. Дамите, които избират Smashbox са силни личности и си позволяват известна дързост и провокация. Те не се срамуват от своеобразието си и се чувстват комфортно, изразявайки своята индивидуалност.

Дейвис Фактор вярва, че козметиката, която работи в тежките работни условия на студията, със сигурност ще бъде добра и за ежедневието на всяко момиче. Като топ фотограф той „вижда“ какви да бъдат продуктите през най-прецизния и капризен обектив. И е влюбен в незалязващото червено червило: „То е класика. То е секси. Обожавам легендарното червено червило, защото то винаги ще изпъкне на снимката.“
Няма коментари към този материал !