красота

Вести old

slava.bg : Balmain представи висша мода за коса в София

Balmain представи висша мода за коса в София

Моден спектакъл на световно ниво представи линията продукти за коса на Balmain Paris.  Артистичният екип на SELENA ES – Милен Илиев, Любомир Петров, коафьорът Георги Петков и Галин Биволарски съвместно с кофьора на Balmain Paris Hair Couture – Патрик Шличер, презентираха най-актуалните тенденции в модата за коса.

Моделите на Ивет Фешън  направиха дефиле и впечатлиха с най-модерните визии за сезона, постигнати чрез продуктите за коса на Balmain, използвани от някои от най-известните жени в света. Гостите, сред които Галена, Поли Генова, Теди Кацарова, Петя Раева, Гери Дончева, Натали Трифонова, Даяна Ханджиева, главни редактори, журналисти и най-добрите коафьори в България, се потопиха в неповторимия свят на Balmain Paris.

Марката, създадена преди повече от 70 години от Пиер Балмен, наричан още „кралят на френската мода“, известен в индустрията със своята изтънченост и елегантност, влиза на българския пазар.

Тя представя ексклузивната си линия продукти грижа за косата Balmain Paris Hair Couture, както и уникални по рода си удължители.  Топ продуктът hair dress (рокля за коса) с иновацията memory hair, e абсолютният хит на марката, благодарение на издръжливостта си и усъвършенстваната система за употреба от крайните потребители.

„Продуктите на Balmain Paris Hair Couture са предпочитани от стилисти и фризьори не само в салоните, но и за фотосесии и ревюта, тъй като са изключително деликатни за косата. Тъй като не са агресивни, при използването им може много лесно да се променя прическата на модела, без да се налага да се мие косата. Косите на Balmain са изборът и на професионалистите, и на крайните потребители, защото не увреждат косата, поставят се и се свалят лесно, и изглеждат напълно естествено“, разказа топ коафьорът на Balmain Paris Hairs Couture Патрик Шличер.


Няма коментари към този материал !