красота

Вести old

slava.bg : 8 основни масла връщат блясъка на косата

8 основни масла връщат блясъка на косата

Овлажняване, подхранване и ревитализиране – това са основните проблеми, пред които сме изправени в началото на всеки нов сезон. Засягат както кожата, така и косата. И, ако на кожата осигуряваме екстра доза енергия с помощта на серуми и концентрати, за косата тази роля играят маслата.

Известно е, че маслото като грижа за косата е дошло при нас от Изтока. Едва ли това има нещо общо с тенденцията за източните влияния в интериора, кулинарията и дори бизнеса, но именно от тази част на света вече заехме продукти като ВВ крема, избелващите козметични средства и дървесните аромати.

Популярността на олиото като един от знаковите продукти за грижа за коса е неизбежна – все пак всички отчитаме красотата на косата на източните жени. С помощта на специални масла можете да върнете силата, блясъка и здравия вид на косата си.

Има няколко начина да използвате този продукт. Нанасяйте го преди измиване на косата по цялата й дължина, за да отстраните по-лесно остатъците от стилизиращи продукти. Може да нанасяте масло и преди изсушаване, за предпазване от термичната обработка.

Както и да го нанасяте в краищата на косата по всяко време, за да ги поддържате хидратирани. Ако досега не сте включвали маслото като основна грижа за здравето и красотата на косата си, сезонът е идеален да започнете. Изберете масло от селекцията ни.

Няма коментари към този материал !