красота

Вести old

slava.bg :  Ким Кардашян с нови аромати за Свети Валентин

Ким Кардашян с нови аромати за Свети Валентин

В навечерието на Свети Валентин Ким Кардашиан реши да зарадва своите почитатели като разшири асортимента на KKW Fragrance с три аромата със сладки композиции от цветя и плодове, съобщава Elle.bg. Флаконите на новите Kimoji Hearts са направени под формата на сърца в три пастелни нюанса - лавандула Ride Or Die, синьо Bae и бонбонено розово BFF.

Само за няколко седмици Ким заинтригува всички с тийзъри в Instagram и вчера публикува видео със списъците на онези, на които най-напред ще изпрати парфюма си.Освен приятели и роднини, американската знаменитост реши да поздрави и тези хора, които през годините са я критикували и не я харесват. Сините листове с имена са за тези, които ще получат аромата в синята бутилка с нотки на жасмин, мандарина и ванилия.Тейлър Суифт, Пинк, Сара Мишел Гелар и Шарън Озбърн влязоха в списъка на хейтърите.

Кутиите, в които ще са доставени парфюмите са направени от шоколад, в който Ким е поставила ароматите и добавила към тях малки сърцевидни бонбони. Към шоколадовата кутия има и чук брандиран с инициалите й KKW, с който получателите могат да счупят шоколада и така да стигнат до сладките и парфюма. Ким пусна бранда си за аромати KKW Fragrance през ноември и предизвика голям фуроф - само за един ден телевизионната звезда спечели около 10 милиона долара от продажбата им.

Няма коментари към този материал !