красота

Вести old

slava.bg : Най-ярките на червения килим

Най-ярките на червения килим

Тази година всички очакваха, че звездите на Оскарите ще заложат на черното облекло, за да подкрепят всички жени, пострадали от сексуален тормоз и дискриминация. Това обаче не се случи. Всички звезди се появиха с красиви и разнообразни на цвят рокли. Салма Хайек, Мира Сорвино и Ашли Джъд бяха кралиците на червения килим. Никол Кидман се открои с дълга рокля в синьо.

Звездата бе заложила на много лек грим и семпла прическа. Мерил Стрийп пък демонстрира перфектната си фигура в дълга червена рокля с дълбоко деколте. Актрисата Ема Стоун не се появи с дълга вечерна рокля, а с черен панталон и красиво сако. Дженифър Лорънс също изглеждаше прекрасно в своята рокля, макар да имаше някои неудобниситуации с презрамката си, която често падаше.

Дженифър Гарнър подобно на Кидман, също бе избрала рокля в синьо, но в изцяло различен стил. Актрисата Рита Морено пък облече същата рокля, с която бе и на наградите Оскар през 1962 г., когато тя спечели. Тя е носител на пълен комплект  награди в шоубизнеса – Еми, Грами, Оскар и Тони. На 81 години Джейн Фонда бе ослепителна в бяло.


Няма коментари към този материал !