красота

Вести old

slava.bg : Джулия Ангелова представи тенденциите при грима

Джулия Ангелова представи тенденциите при грима

„Основи на грима и тенденции пролет-лято 2018“ бе водещата тема на бутиковия makeup class на Джулия Ангелова, който се проведе през април в София. Събитието се организира  специално заради силния интерес и многобройните запитвания на млади гримьори и момичета, които искат да се реализират като професионалисти в сферата.

По време на бутиковия makeup class всички участници узнаха тънкостите на професионалното изпълнение от Джулия Ангелова, която подробно обясни как могат да бъдат подчертани качествата на лицето, как да се прикрият дребните несъвършенства и как да направим перфектната основа за грим.

Пред гостите бяха демонстрирани два вида грим, които са сред най-честите избори на жените, които държат да изглеждат винаги красиви и стилни, а именно Cut crease и Soft spot smokey eyes. Голямата изненада при демонстрацията на третия вид грим – сценичния,  бе появата на певицата и жури в „Гласът на България“, както и една от най-големите звезди в поп-фолк жанра – Камелия, която влезе в ролята на модел. „Българката е една от най-прекрасните жени в света и умее да се грижи за себе си” - категорична бе Джулия Ангелова пред гостите на събитието.

Тя даде ценна информация за тенденциите в грима през сезон пролет-лято 2018 – период, в който погледът ще бъде насочен към гримове, подчертаващи очите посредством полихромност и сенки с метални и перлени нюанси. “От изключително значение е да изглеждаме добре, без да прекаляваме с боичките и да се превърнем в гротеска. Гримът е черешката на тортата в целия вид на една дама“, сподели още топ гримьорът на звездите. По време на бутиковия makeup class на Джулия Ангелова беше представена магията на червилата Lipmax, отличаващи се с оригиналната си формула и богат избор на цветове и нюанси.

Освен професионалните техники за гримиране и тенденциите през следващия сезон, Джулия Ангелова обърна внимание на темите, свързани с правилната комуникация, изграждането на трайни взаимоотношения и доверие с клиента. Тя подчерта и важността на добрите отношения с колеги, като не скри благодарността и уважението си към още един от топ гримьорите на България – Мис Бони.

Всички участници в makeup class „Основи на грима и тенденции пролет-лято 2018“ имаха възможност да упражнят наученото с немската марка „Артдеко“ – декоративна висококачествена козметика в актуални цветове, лидер на пазара в Германия. След практическата част от обучението младите гримьори получиха специален сертификат за завършен курс на обучение при Джулия Ангелова и подаръци от L'OCCITANE en Provence.

   

Няма коментари към този материал !