красота

Вести old

slava.bg : Нежна емоция в новите аромати

Нежна емоция в новите аромати

Когато умееш да мечтаеш, само небето е твоята граница. Изключителният нов аромат Luck Limitless е създаден, за да ти вдъхне увереност по пътя към успеха. Вземи живота си в свои ръце, късметът идва при тези, които го търсят. И не забравяй, че всяка една победа – малка или голяма – е най-сладка, когато е споделена с любим човек.

Именно тази споделеност ни прави силни, защото любовта е не просто окриляващо чувство, но и стимул да постигнем мечтите си. Експертите парфюмеристи на Avon разбират това и улавят уханието на тази нежна емоция в новите аромати Luck Limitless за нея и за него. Водещата нотка при дамите е изключителният диамантен кехлибар, съчетаващ чувствена, смолиста топлина с невероятната мощ на диаманта, символ на сила и смелост.

Обогатен с екзотично помело, златна орхидея и сладка мадагаскарска ванилия, ароматът ще ви даде увереността да постигнете всичко, което желаете. Дръзката и трайна композиция, базирана на луксозни съставки е в основата на уханието при господата.

Комбинация от бамбук, символ на късмет и просперитет, дарява с уникално зелено ухание. Ценно индийско орехче добавя луксозна топлина, допълнена от рядък кристализиран кехлибар и гладка кехлибарена дървесина за силен и траен аромат.

Няма коментари към този материал !