красота

Вести old

slava.bg :  Нова козметична серия се бори с целулита

Нова козметична серия се бори с целулита

Макар в лошото време да ни се струва далечен мираж, лятото идва! Съвсем скоро слънчевите лъчи ще започнат да ни карат да се усмихваме всяка сутрин, а заедно с тях ще дойдат и плановете за лятната ни почивка! Готови ли сте за нея? Avon ви помага в тази задача като представя своята обновена серия за изваяна фигура и борба с целулита и стриите– Avon Works.

Водещ в серията продукти за перфектни форми на Avon е охлаждащият антицелулитен гел с комплекс Cooling Burn, вдъхновен от криотерапията! Гелът Avon Works намалява видимостта дори и на най-упорития целулит като стимулира изгарянето на мазнините в областта на талията, седалището и бедрата. Според потребителско проучване сред 113 жени, 98% от дамите използвали продукта, потвърждават ефективността му - стегната и изгладена кожа и ефект по-слаб силует.

Серията допълва антицелулитният серум Avon Works с Multi Tone комплекс, вдъхновен от мезотерапията с активно действие в 5 измерения, който намалява дълбочината и интензивността дори на най-тежкия целулит при редовно ползване.

За дамите, които се борят с по-упорити стрии в областта на бедрата, седалището и талията, експертите от Avon са разработили лосиона против стрии, вдъхновен от лазерните процедури. Вече ще бъдете готови за уверено и забавно лято. Открийте най-подходящата грижа за себе си.


Няма коментари към този материал !