красота

Вести old

slava.bg : Перфектната спирала за всяко настроение

Перфектната спирала за всяко настроение

Провокативният, изразителен и загадъчен поглед е тайното оръжие на всяка жена. Но всяка дама има различни предпочитания за начина, по който трябва да изглеждат миглите й. А вие желаете ли спирала, която да отговори на нуждите на вашата индивидуалност?  

За пореден път експертите от Avon доказват, че разбират жените по-добре от всеки друг. Серията Avon Big&… Mascara представя три дръзки спирали, създадени за да постигате различен стил на миглите си всеки ден в зависимост от настроението си или от повода.

Спиралата Avon Mark Big&Multiplied с технология Smart Slip помага всяко едно косъмче на миглите да бъде подчертано и отделено за постигане на изключителен обем. Миглите са изразителни часове наред без слепване или натрупване.

За това помага тънката 2-в-1 четка и гребен с гъсто разположени влакна, които задържат достатъчно туш и го прехвърлят равномерно върху миглите. Ако пък искате изразителни и обемни мигли, които приковават погледа, спиралата Avon Mark Big&Daring ще ви помогне да го постигне! Снабдена с колаген за постигане на завиден обем, който се надгражда с всяко нанасяне, спиралата ще се превърне в любимия продукт в дамската ви чанта.

Извитата четка със заострен край помага да проследите естествената линия на миглите като успявате да достигнете до най-недостъпните краища. В случай, че мислите изразителните и красиво подредени мигли за възможни само ако са изкуствени, представяме ви Avon Mark Big&False Lash.

Хиляди извити влакна в четката с форма на бадем достигат до основата на косъмчетата и се грижат да създадат ефекта False Lash, с които ще се радвате на естествено подчертани и дълги мигли ежедневно.

Няма коментари към този материал !