красота

Вести old

slava.bg : Гримьорка разкрива тайните на Лейди Даяна

Гримьорка разкрива тайните на Лейди Даяна

Когато говорим за грима на принцеса Даяна, е трудно да не си спомним за нейния руж и за поразителната синя очна линия, която се превърна в нейна запазена марка. Гримьорката, която е била отговорна за визията на Даяна е легендарната Мери Грийнуел, която е работила за именити личности от ранга на Наоми Кембъл и Виктория Бекъм и е обучавала Шарлот Тилбъри и Лиза Елдридж.

В неотдавнашно интервю с Yahoo, Грийнуел разкри, че тя е била тази, която убеждава Даяна да зареже любимия й молив за очи в електричесо синьо. "Мисля, че бежовете и кафявите цветове са много по-хубави", споделя тя. Но въпреки убеждаването й, Даяна да спре със синята си мания, Грийнуел запазва останалата част от грима й заради основателна и конкретна причина. "Тя беше човек, в когото обществото се оглеждаше през цялото време.

Именно заради това, не е особено подходящо да променяш външния си вид на всеки пет секунди. Тя малко промени грима си. И то не толкова драстично. Мисля, че драматичната промяна, всъщност, не е за някой, който е в Белия дом, в офиса или в кралското семейство, тъй като то просто не е подходящо", казва гримьорката.

Дори и без синята си очна линия, Диана продължава да харесва да набляга на грима на очите. "Не беше нужно да прекалява, затова тя поддържаше грима си фин и подходящ за случая. Въпреки това, обичаше да подчертава прекрасните си очи и да носи много спирала", разказа Грийнуел.

Няма коментари към този материал !