красота

Вести old

slava.bg : Сменяй ароматите си като рокли

Сменяй ароматите си като рокли

Парфюмът е начинът да изразите себе си, да акцентирате уникалните черти на характера и душевността, която имате. Той е невидим, но незабравим. Винаги оповестява за вашата поява и продължава да напомня за нея, когато сте си отишли.  Тази пролет Avon ви дава изключителна възможност да експериментирате и да бъдете различни.

Сменяйте ароматите си като рокли! Посрещнете Little Black Dress в три нежни пролетни варианта. Сред тях ще откриете подходящи за всеки повод ухания, които ще придадат перфектния завършек на вашата малка черна рокля.

Little Black Dress Party е за свободни и самоуверени момичета. Те са стилни новаторки  и са винаги готови за незабравими приключения. Ароматът допълва тоалета ви с ухание на малина, роза и сандалово дърво и оставя дълъг отпечатък в съзнанието на всички. Ако обичате да усещате безвремието на почивните дни, когато е вашият момент за релакс и забавления, ароматът Little Black Dress Weekend е точно за вас. Партфюмът е свеж, чувствен и изпълнен с жизнерадост.

А нотките от корсикански лимон, портокалов цвят и индонезийско пачули ще ви накарат да се почувствате освободни от предразсъдъци и стереотипи. Своята елегантна и женствена природа пък може да подчертаете с класическия Little Black Dress. Ароматът навява усещане за естественост, непринуденост и първичност.

Благодарение на нежното си ухание на циклама, иланг-иланг и слива парфюмът позитивно рефлектира върху настроението ви през целия ден и идеално допълва визията ви с класическа черна рокля. Осмелете се да бъдете различни всеки ден и открийте своята любим Little Black Dress при своя представител на Avon или на www.avon.bg

Няма коментари към този материал !