красота

Вести old

slava.bg : Миранда Кер със своя собствена линия за еко козметика

Миранда Кер със своя собствена линия за еко козметика

Автрийският топ модел Миранда Кер, която преди месец обяви, че чака второто си дете, не спира да радва феновете си. Красавицата има своя козметична линия KORA Organics by Miranda Kerr, която е създала основно от своите beauty тайни.

В продължение на години, моделът на Victoria Secret, е работила по разработването на продукта със собсвения си органичен фармацевт и с личния си ароматерапефт.
Внушаващият лист от съставки в козметичната й колекция включва 177 витамини и минерали, макробиотични соли от Тихия океан, розова вода и розово масло.

Тази година тя добави още 15 нови продукта към серията козметика, като основна съставка в тях е плод нони. Тя се е запознала с плода, когато била на 13 години благодарение на баба си, и от тогава е част от ежедневната й диета и грижа за кожата.

Сокът от Нони е изключително богат на аминокиселини, витамини и минерали, които подсилват целия организъм и се грижат за неговото здраве. Тъй като има мощно имуностимулиращо свойство е наречен още “Кралят  на плодовете“.

Източник: wmagazine.com

Няма коментари към този материал !