красота

Вести old

slava.bg : Тайните на JLo

Тайните на JLo

Това е въпрос, за който много списания питат: "Как Дженифър Лопес получава блясъка си?"

Според гримьорката на Джей ло, Мария Филипс, добрата кожа започва отвътре.

"Ако не спите, не пиете вода и не приемате витамини - аз съм обсебена от OLLY Витамини - ще се отрази на лицето ви и ще го почуствате в главата и тялото ви", обяснява тя.

Филипс е работила с А-листа като певицата и актриса Дженифър Лопес, модела Криси Тийген и почти целия екип на Кардашиян/Дженър, казва за нея: "Храненето е номер едно за кожата, поне в моята книга, преди нещо друго."
 
Заедно с доброто хранене и правилната хидратация за здрава и светла кожа, е от съществено значение една съществена рутинна грижа за кожата. "Тя е много проста", казва Филипс.  "Винаги мийте лицето си преди лягане и прилагайте рутинните си грижи за кожата сутрин и вечер. И ако имате супер раздразнена кожа, бягайте, а не ходете на дерматолог."

Най-важното нещо, за да подготвите кожата преди голямото събитие, е времето.

"Дайте си около два часа, като започнете с душ, измийте добре кожата и използвайте продукти, овлажняващи кожата ви. Отделяйте повече време за масаж на лицето и винаги включвайте маски за лице и очи. Също така, докато сте в банята, направете телесна маска."

След като подготвите кожата, е време за грим. Филипс има разнообразие от продукти в чантата си от марки като BECCA, Kryolan, Ben Nye, Tom Ford, Kevyn Aucoin, Shiseido, Clé de Peau, Koh Gen Do, AmorePacific, д-р Perricone и La Mer.

"Наистина, съм обсебена от всичките си продукти", казва тя.

Филипс съветва да проверявате грима си на всеки час. Това гарантира, че гримът ще остане колкото се може по-свеж.

И за да осигури оптимални резултати, Филипс подчертава златното правило на грима: "Слагайте по-малко грим, винаги можете да добавите повече."

Източник: Wmagazine

Няма коментари към този материал !