красота

Вести old

slava.bg : С грижа от природата за цялото семейство

С грижа от природата за цялото семейство

От 1959 г. насам Amway предлага пълна грижа за тялото за цялото семейство, за да могат всичките членове да се чувстват и да изглеждат здрави от глава до пети. Днес представяме най-новото поколение грижа за цялото тяло с новата колекция на G&H. Грижата за тялото е изключително важна, защото кожата е най-голямата защитна бариера срещу околната среда.

Трудно е обаче да намерим една-единствена продуктова линия, която да удовлетвори нуждите на цялото семейство. G&H използва познати и естествени съставки, отгледани, за да помагат на кожата благодарение на уникалните подхранващи формули, които я запазват здрава и балансирана. Често се фокусираме върху грижата за кожата на лицето, тъй като забелязваме първо него, но останалите 95% от кожата също изискват внимание.

Също като кожата на лицето, така и кожата на тялото не изглежда здрава и млада, когато не полагаме грижи за нея. В следствие на външни влияния кожата на тялото често изглежда суха и повяхнала. Amway има решение на този проблем – новата гама G&H с три колекции грижа за кожата, които подхранват (Nourish), освежават (Refresh) и защитават (Protect) тялото през целия ден, споделя Michelle A. D’Allaird, главен тренер по грижа за кожата на Amway Artistry.

За да запази своята кожа и тази на семейството си здрава и доволна всеки ден, Amway предлага нови колекции грижа за кожата G&H NOURISH+™, G&H REFRESH+™ и G&H PROTECT+™.  G&H включва меки съставки без сулфати и pH балансирани формули – ефективни и нежни за кожата и най-вече безопасни за употреба при деца над 3 години. Опаковките са вдъхновени от природата и се рециклират на 100%.

Всяка колекция е разработена със своя собствена уникална комбинация от полезни за кожата натурално извлечени съставки, които да ободрят, успокоят и възстановят кожата на цялото семейство: G&H NOURISH+ облекчава най-неспокойната кожа. Формулата включва цвят на портокал, масло от шеа и масло от тиквено семе, които успокояват и подхранват кожата, като я поддържат здрава.

Цветът от портокал предлага подхранваща хидратация и омекотява кожата. Маслото от шеа подхранва кожата благодарение на съдържащите се в него витамини A, E и F, известни с ефикасността си при възстановяване на бариерата на хидратация на кожата. Маслото от тиквено семе служи като антиоксидант и помага при защитата на кожата от увреждане от околната среда.

Линията G&H REFRESH+™ включва душ гел и мляко за тяло.  Балансираните формули с алое, семена от грозде, екстракт от зелен чай освежава и хидратира кожата, като в същото време я облекчават. Алое спомага за успокояване на кожата благодарение на своите охлаждащи и хидратиращи свойства.  Екстрактът от семена от грозде е мощен антиоксидант с успокояващи свойства, който предпазва и освежава кожата. Екстрактът от зелен чай спомага за предпазване на кожата от вредите на околната среда и я тонизира.

Линията G&H PROTECT+™ включва концентриран сапун за ръце, сапун, дезодорант и антиперспирант рол-он и дезодорант-спрей. Абсолютно безвредна формула с екстракт от бял чай, естествени минерали, екстракт от боровинки за по-добра защита срещу неприятната миризма, замърсяване, сухота и за здрав вид на кожата.  Екстрактът от бял чай укрепва кожата и я защитава от вредите от околната среда.

Естествените минерали помагат за защитата и възстановяването на кожата.  Екстракт от боровинка, богат на витамин С и антиоксиданти, който помага за възстановяването от вече нанесените щети от околната среда.
 

Няма коментари към този материал !