красота

Вести old

slava.bg : Актрисата от Връзки Илияна Лазарова ни учи да бъдем красиви

Актрисата от Връзки Илияна Лазарова ни учи да бъдем красиви

Axis България избра актрисата Илияна Лазарова за свое лице. Тя ще бъде посланик на компанията в национален мащаб по отношение на швейцарските избелващи системи Pure и био дермалните филъри Apriline, ще дава съвети на дамите относно красотата и тенденциите в естетичната индустрия. Звездата от популярния тв сериал „Връзки“ вече засне фотосесия с продуктите като позира пред фотообектива на модния фотограф Костадин Кръстев-Коко. Илияна ще играе съществена роля и в медицинска натурална козметика Belensa, чийто ексклузивен вносител е отново българската компания.

Новото лице ще представя продуктите, които са произведени в Швейцария в съответствие с възможно най-високите стандарти във фармацевтичните регулации, за да се гарантира максимално качество. "Външният вид на всяка една жена трябва да предизвиква чувство за красота и увереност. Моята страст към красотата ме срещна с продуктите на Axis България, които представя на родния пазар. Много съм развълнувана да продължа пътя си с брандовете, които са символ на швейцарско качество и представят най-новите иновации. Смятам, че имено естетическите желания на потребителите, както и инициирането на новаторски идеи, движат науката за красота в модерните времена“, споделя театралната и филмова актриса.

Швейцарската система за избелване на зъби Pure е в портфолиото от 10 години. Тя въплъщава най-високите стандарти в медицината и издига науката и иновациите до напълно нови нива. Системата е предпочитана от българските дентални лекари поради ефикасността и абсолютната й безопасност. Apriline са иновативни дермални продукти, създадени от швейцарската компания Suisselle.

Те  се фокусират основно върху анти-ейдж програмата – запълване на бръчки и всякакви подмладяващи процедури с помощта на био дермалните филъри.  Много е важно да се знае, че филърите притежават регистрация в FDA, което е 100% гаранция за продукт от най-висок клас. Медицинската козметика на швейцарската компания BELENSA - иновация, вдъхновена от последните лифтинг техники e най-доброто от това, което науката и природата могат да предложат. Belensa е медицинска козметика в 3 измерения – контурите са преоформени, бръчките изгладени, кожата е дълбоко хидратирана.

Няма коментари към този материал !