красота

Вести old

slava.bg : Цветните сенки отново на мода през 2019

Цветните сенки отново на мода през 2019

Не са малко дамите у нас, които се интересуват от последните предложения и тенденции в гримирането, зададени от световно известни стилисти, гримьори и модни дизайнери.

Ето и най-новите тенденции в гримирането за 2019 г. Тенденция 1: Акцентиране върху долния клепач. Акцентирането върху очите се получава с нанасянето на няколко поредни слоя спирала върху миглите. Днес все повече жени предпочитат да акцентират върху долния клепач, като залепят фини изкуствени мигли на долния клепач.

Използването на декоративна козметика ще ви помогне да постигнете невероятен ефект в подчертаването на очите. Богатата гама продукти за очен грим включва очни линии, спирали, сенки за очи, моливи за очи и други подобряващи и разкрасяващи средства.

Тенденция 2: Естествени и безцветни вежди. За разлика от досегашните тенденции, последната мода дава пълен обрат по отношение на веждите, които биват оставени недокоснати и в техния естествен вид. Тази дръзка тенденция е характерна за края на 2018 г и ще се запази и в началото на 2019 г.

Тенденция 3: Цветни сенки. Съвременните дами обичат наситените цветове и залагат на богатата палитра. Тенденциите в тази насока са избирането на розово, ярко жълто, червено, оранжево, синьо, зелено, както и нанасянето на неонови сенки върху клепачите за повече настроение и свежест в мрачните зимни дни.

Тенденция 4: Устни без ясно очертан контур. Най-новите тенденции за сезона изключват използването на молив за устни, за да оставят устните с размити граници и без ясен контур. За цветове се избират ярките пурпурни, бордо или червени цветове, които подчертават чувствеността на устните.

Няма коментари към този материал !