красота

Вести old

slava.bg : Временните татуировки по лицето са хит

Временните татуировки по лицето са хит

Трендът с бюти тауировките e реверанс към рап културата, която сега диктува тенденциите по цял свят. Lil Pump, Post Malone, Fetty Wap - не са малко рапърите, които имат рисунки и по лицата си. По време на шоуто на Стела Макартни, което се проведе през март като част от Paris Fashion Week, моделите излязоха на модния подиум с татуировки по лицата и шията с надписите "All together now" и "SOS" като призив за по-екологичен начин на живот.

Тенденцията се вписва перфектно в сегашното състояние на обществото - навсякъде има гръмки лозунги за любов към себе си и света. Вдъхновени от всичко това, корейската марка PACKage пусна три маски с мини-послания - Sweet Dream, I Love Myself и Don't Worry. След като използвате маските, на лицето ви остава малко послание (в зависимост, коя от 3-те използвате). Татуировката може лесно да бъде премахната, а, ако сте достатъчно дръзки - може и да я оставите и да се разхождате с нея през деня.

Брандът обяснява, че маските са направени с натурални съставки, които помагат за успокояването, лекуването, релаксирането на кожата. "Всяка маска дава уникално усещане, както и специално послание, което спомага за на освежаването на вашата кожа и повдигането на самочувствието!". Ако посланията не са ви по вкуса и въпреки това искате да пробвате с някоя "украса" по лицето си, можете да потърсите временни татуировки под хаштаг #temporarytattoo.

Няма коментари към този материал !