красота

Вести old

slava.bg : Ултера отново е хит сред холивудските звезди

Ултера отново е хит сред холивудските звезди

Един от най-популярните уреди сред холивудските знаменитости е Ултера, който е създаден в Харвард и използва ултразвуковата енергия, за да стимулира образуването на нов колаген, което води до видимо стягане на отпуснатите тъкани.  

Другият хитов уред за този сезон е пикосекундният PicoSure, лазерът, който премахва татуировки, перманентен грим, пигментации, белези от акне, стрии и бръчки.  UltraShape Power използва импулсен, фокусиран ултразвуков сигнал за механично (нетермично) разграждане на мастните клетки.

VelaShape III е най-известната неинвазивна процедура в света за премахване на целулита и стягане на кожата. СО2RE лазера се използва за подмладяване на кожата и премахване на различни новообразувания. Vbeam Prima е последно поколение Pulsed Dye лазер, който e eдинствен в България и се използва за лечението на васкуларни лезии.

Лазерът Vectus е ефективен избор за бърза лазерна епилация. Клиника Ata-Derma, която отвори врати в Пловдив, е оборудвана с едни от най-успешните уреди в света на естетичната медицина. Естетичният център разполага с общо четири кабинета, единият от които с ВИП сектор.

Отделението е специално за пациентите, търсещи дискретност и уединение има отделен вход, чакалня за придружители и собствен санитарен възел. От естетичният център съветват, че лятото е чудесен период за дерматологични прегледи или пък да се насрочи час за химически пилинги, мезотерапии, всякакъв вид козметични процедури, както и поставяне на ботулинов токсин, филъри, конци, мезоконци.

Няма коментари към този материал !