красота

Вести old

slava.bg : Зендая стана лице на Lancome

Зендая стана лице на Lancome

Зендая е едно от младите лица в Холивуд, които са толкова харизматични, че веднага правят впечатление на големите имена в модата и красотата. След колекцията с Тommy Hilfiger, сега тя стана рекламно лице и на новия аромат на Lancômе, предназначен именно за най-младото поколение -  Idôle. "Много се вълнувам от това, че съм лицето на новия аромат на Lancôme. Idôle е парфюм, изпълнен със смисъл.

Харесва ми, е че е свеж и лек. Аз съм много придирчива по отношение на парфюмите, но Idôle ухае прекрасно и го обичам”, споделя Зендая. Сигурни сме, че и вие ще го заобичате, защото  Idôle е мускусен, шипров и цветен аромат, създаден от три дами в парфюмерийната индустрия: Шиамала Месондьо, Адриана Медина и Надеж Ле Гарлантез. В него ще усетите компилация от запомнящи се съставки като специално създадената за Lancôme роза, заедно с роза Сентифолия, отглеждана във Франция, бергамот, круша и индийския жасмин.

Но освен, че има за рекламно лице Зендая, а уханието му е наистина запомнящото се, Idôle може да се похвали и с уникален флакон. Той е създаден от архитектурния и промишлен дизайнер Чафик Жасми и е сред най-тънките в света - дебелината на стъклото е едва 15 мм. Търсете Idôle в козметичните магазини от края на месец август.

Няма коментари към този материал !