красота

Вести old

slava.bg : Мадона отказала на Кенеди младши да се снима като Джаки

Мадона отказала на Кенеди младши да се снима като Джаки

Списанието на Джон Ф. Кенеди младши "GEORGE", през краткото си време на съществуване, успя да създаде едни от най-странните корици. През септември 1996 г. Дрю Баримор се поява на корицата на списанието облечена в блестяща рокля с руса перука.

Слоганът, "Честит рожден ден, г-н Президент", се отнася за известното изпъление на Мерилин Монро посветена на 45-годишнината на бащата на редактора - Джон Кенеди. Холивудската икона изпява сладострастно песента на Медисън Скуеър Гарден през 1962г. пред гостите събрали се да отпразнуват събитието.

Интересен избор на Джон Ф. Кенеди младши, като се има предвид, че се говори, че баща му е имал връзка с Монро. Въпреки това, Баримор всъщност не е първият му избор за корица. Според ново, задълбочено проучване на Esquire, което описва краткия живот на списанието, Кенеди първо е помолил Мадона да се снима, облечена като майка му - Жаклин Кенеди Онасис.

Планът е бил модният фотограф Ник Найт да снима Мадона, която толкова да прилича на Джаки О., че читателите да не могат веднага да отгатнат, че това е поп иконата. Фактът, че се говореше, че Кенеди се среща с Мадона, щеше да направи корицата още по-провокативна“, пише Кейт Стори от Esquire. Кенеди пише писмо до Мадона, в което я моли да участва във фотосесията, но тя отказва.

"Скъпи, Джони Бой - пише тя по факс, - Благодаря ти, че ме помоли да бъда твоя майка, но се страхувам, че никога не бих могла да оправдая очакванията. Веждите ми не са достатъчно дебели." Списанието, основано през 1995 г., има няколко известни личности на кориците си, включително Джордж Клуни, Чарлз Баркли, Арнолд Шварценегер и Деми Мур. Често звездите са обличени като известни американски фигури.

Първият брой дори включва Синди Крауфорд с перука като на Джордж Вашингтон. Списанието се закрива през 2001 г. -  осемнадесет месеца след като Кенеди и съпругата му Каролин Бесет загиват в трагичен самолетен инцидент.

Няма коментари към този материал !