D2, Gravity Co и Столична община в "Голямо междучасие 3"

15.03.2011 09:30 | Видян 1954 пъти

D2, Gravity Co и Столична община в

На 14 март 2011г., официално се дава старт на конкурса за най - добра училищна песен „ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ 3”. Третото издание на единствения по рода си конкурс, отново ще предизвика учениците от София да покажат талант и умения в музиката. Голямата сцена ги очаква, благодарение на организаторите -  Столична община и  групите D2 и Gravity Co.
Проектът е част от Календара на културните събития на Столична община.

Всяка година „ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ” става арена на млади музиканти от различни стилове, които освен шанс за изява, печелят и нови фенове.

За да участвате в конкурса трябва да сте ученик от 1 до 12 клас от столично училище, който пее, свири или има ученическа група. От 14 март до 17 април, всеки желаещ да премери сили в „ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ 3” ще може да качи своята авторска песен или любителски видеоклип на официалния сайт: www.d2band.com.
Всички песни трябва да са на български език. Няма да се допускат песни с нецензурно съдържание, както и кавър версии.

От 18 април до 8 май 2011г. ще се проведе електронно гласуване за най – добрата песен в сайта на конкурса:  www.d2band.com

От 21 април до 4 май 2011г. ще се организират 3 концерта на териториален принцип в столични културни домове, на които ще се представят всички участници -  групи и изпълнители.

Победителят в конкурса за най-добра училищна песен „ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ 3 ” ще бъде обявен на голям финален концерт на 12 май 2011г. от 17:00ч., на Лятната естрада в Борисовата градина. В него ще вземат участие изпълнителите на петте песни, събрали най – голям вот при гласуването. Именно от тях D2 и Gravity Co ще изберат победителя и най - добрата ученическа песен за 2011г.

Голямата награда е: продуциране и запис на песен в професионално студио.

Всяка година нивото на конкурса се покачва все повече и групите и изпълнителите, които участват, са все по - добри, а финалът е винаги много оспорван. За да стимулират и наградят повече участници, организаторите решиха тази година да има и две специални награди.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мечокът Костадин от зоопарка в Добрич...

След повече от три месеца зимен сън, мечокът Костадин от...

Нов филм за Тина Търнър радва...

Тази година е изключително щастлива за феновете на Тина...

Няма коментари към тази новина !

*}