Битката в Голямо Междучасие 2 започна

28.04.2010 16:00 | Видян 4373 пъти

Битката в Голямо Междучасие 2 започна

Кандидатите за слава в конкурса за най-добра училищна песен Голямо Междучасие 2, организиран от Столична община, D2 и Gravity Co, вече водят битка за гласове, която ще им осигури участие на големия финал и  възможност да грабнат голямата награда.
Основната конкуренция и тази година е между рок и рап изпълнителите. Кои имат повече фенове ще покаже финалът на гласуването, което ще продължи до  7 май 2010 г.  на  www.d2band.com
До момента в гласуването водят група Reckoning с парчето Очите на народа, Savage Ravage от испанската с Бягайте далеч, Soul Band от НМУ с Някога и Ти, група юВка  от СМГ с парчето Алкохолна рапсодия и Megan G& Blacky с Откачам.
Едно от задължителните условия за участие в конкурса беше всички парчета да са на български език. Младите музиканти тази година са заложили освен на текстове свързани с любовта, раздялата, самотата, страха, така и на актуални политически въпроси и бума на социални мрежи като facebook и myspace: „И ти си популярен, ама само в myspace!” – казва ТоТо Н.
Участниците в конкурса за най- добра училищна песен ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ 2 вече ще могат да бъдат чути не само в сайта на музикалното състезание, но и на живо в предстоящите три полуфинални концерта.
Те ще се проведат:
На 28 април от 19 ч. в Народно читалище Младост в ж.к. Младост 1 / до Кооперативния пазар/ с участието на Мартин и Георги, Велислава Алексиева,  ISP&DIVA, ToTo H и Destroyer.
На 29 април от 19 ч. в Дом на културата Средец /ул.Кракра №2/ ще чуете Magi Magic Band, Soulbound, High Definition, юВка, Savage Ravage и Марио Кръстев.
На 30 април от 19 ч. в . Дом на Културата  Красно село (бул. "Цар Борис III" №41) е денят на Reckoning, Megan G, Aground и Dynamica.
Водещи на концертите ще бъдат фронтменът на KEEP THE FAITH – Георги Трифонов и 14 годишният артистичен талант Владимир Солаков.
Победителят в конкурса за най-добра училищна песен ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ 2 ще бъде обявен на голям финален концерт с участието на групите D2 и Gravity Co на 9 май 2010 г. от 17.00 ч., на Лятната естрада в Борисовата градина. В него ще вземат участие и изпълнителите на 5-те песни събрали най-голям вот при гласуването. Именно от тях D2 и Gravity Co ще изберат победителя и най-добрата ученическа песен за 2010 г.
Голямата награда е продуциране и запис на песен в професионално студио.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !