Слаш, Мат Соръм, Лени Кордола и D2 с парче за Хаити

12.02.2010 09:40 | Видян 4841 пъти

Слаш, Мат Соръм, Лени Кордола и D2 с парче за Хаити

На 15 февруари /понеделник/ от 20.00ч. в Sofia Live Club ще се състои третия от поредицата концерти Аз-Ти-ХаиТи, в подкрепа на пострадалите от разрушителното заметресение в една от най-бедните държави в Западното полукълбо. 
Кметът на София, Йорданка Фандъкова изразява лично своята съпричастност и подкрепа към благотворителните концерти.
Тогава очаквайте групите: D2, Остава, Baby Face Clan, Matchpoint, Тони с музикантите: Краси Тодоров (D2), Росен Ватев и Радослав Славчев, The Strunes и DJ Dessy (Phuture Shock).

Съвместната инициатива „Аз-Ти-ХаиТи” на български артисти, Столична община и фондация И АЗ МОГА, към която се присъединиха много правителствени, направителствени организации и медии, получи подкрепата и на световноизвестните музиканти Слаш и Мат Соръм (Guns N’ Roses, Velevet Revolver) и китаристът и музикален продуцент Лени Кордола.
Slash, Matt Sorum и Lanny Cordola създадоха парче, посветено на Хаити, което подаряват на И АЗ МОГА за набиране на средства за Хаити, което е и целта на инициативата „Аз-Ти-ХаиТи”.
Световноизвестните музиканти избраха група D2 да напише българския текст на песента. Рок групата ще изпълни парчето на 15.02 в Sofia Live Club.
Идеята на Slash, Matt и Lanny е рок-банди от различни държави да създадат свои варианти  на песента, които в последствие  ще бъдат записани и издадени в Америка.
Мат и Лени са лица на И АЗ МОГА, посланици на добра воля на фондацията в Америка и ревностни защитници на правата на човека.
Средствата се набират от sms на 17 777 с дума Haiti, от входа на концерта: 12 лв., както и на банкова сметка: И АЗ МОГА, Юробанк И ЕФ ДЖИ България,
IBAN: BG58BPBI79421080910103, BIC: BPBIBGSF

Набраните средства ще бъдат включени към финансовия ресурс на хаитянската организация Haiti Aid Network, която действа на местен терен и подкрепя четвъртия по големина град в Хаити - Жакмел, който е културна столица на страната.
На сайта: www.icantoo.eu ще бъдат публикувани приходите по сметката, както и банковия документ от направения паричен превод.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Няма коментари към тази новина !