Кампанията Аз-Ти-ХаиТи продължава

05.02.2010 13:40 | Видян 5480 пъти

Кампанията Аз-Ти-ХаиТи продължава

На 8 февруари и 15 февруари /понеделник/ от 20.00ч. в Sofia Live Club /подлеза на НДК/ с безвъзмездното участието на изпълнители от българския шоубизнес продължава Благотворителната Кампания Аз-Ти-ХаиТи, която е съвместна инициатива на фондацията И АЗ МОГА и Столична община, с личната подкрепа на госпожа Фандъкова. Множеството правителствени, неправителствени организации, между които асоциирания член към  Международната Лайънс благотворителна организация Лайънс Клуб София-Сердика, интелектуалци и медии се присъединяват към благородната кауза, в помощ на хаитянския народ.
Разрушителното земетресение удари най-бедната държава в Западното полукълбо. Всеки трети от деветмилионното хаитянско население е засегнат – изгубил е близки, бил е ранен или е останал без дом. В момента в Хаити има 3 милиона души, изпаднали в беда. Инициаторите на Кампанията  Аз-Ти-ХаиТи смятат, че станалата трагедия е изпитание за нашата солидарност и мерило за достойнството на отделните институции.
В предстоящите концерти музиканти и артисти ще се присъединят към каузата Аз-Ти-ХаиТи, като между тях са: Мария Илиева и артистите на Стерео стaя,  Криста и Боян, Любо, Орлин Павлов, Сантра и Кристо, група Мастило, Весела Бонева, Мишо Шамара, 032,  Кристина и Михаил Белчеви, със специалното участие на деца от НУТИ и балетна школа „Маша Илиева”, Раул Торес и групите D2, Остава, Baby Face Clan, Matchpoint, The Strunes и DJ Dessi.
Вход: 12.00 лв.

Направените финансови дарения на обявената банкова сметка: И АЗ МОГА, Юробанк И ЕФ ДЖИ България, IBAN: BG58BPBI79421080910103, BIC: BPBIBGSF ще бъдат включени към финансовия ресурс на хаитянската организация Haiti Aid Network, която действа на местен терен.
На сайта: www.icantoo.eu ще бъдат публикувани приходите по сметката, както и банковия документ от направения паричен превод.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !