bTV и УНИЦЕФ събраха над 850 000 лв. за децата на Хаити

03.02.2010 09:20 | Видян 4584 пъти

bTV и УНИЦЕФ събраха над 850 000 лв. за децата на Хаити

Благотворителният концерт "Надежда за децата на Хаити", чрез който bTV се присъедини към международните усилия за подкрепа на децата в пострадалата държава събра близо 857 000 лева, съобщиха от медиата. Отчитането на парите продължава. Концертът беше замислен като част от кампанията на УНИЦЕФ за набиране на средства за децата на Хаити.
Средствата бяха събрани по време на концерта "Надежда за децата на Хаити" и по-късно в "Шоуто на Слави". Това стана чрез смс-и и телефонни обаждания.
Телефоните звъняха непрекъснато, а на зрителските обаждания отговаряха лицата на bTV, както и певци, артисти, общественици и политици. Всички те, заедно с фирмите, които участваха в изграждането на сцената и организацията на събитието го направиха безвъзмездно. Така, с общи усилия, България се включи в международната помощ за децата в Хаити.

Ако искате да помогнете на жертвите от земетресението, изпратете есемес на 1021 или се обадете на същия номер. Той е предоставен безплатно от всички мобилни оператори. Можете да дарите и онлайн чрез сайта на УНИЦЕФ - UNICEF.bg. Може да дарявате и по банковата сметка на УНИЦЕФ (Райфайзен Банк България BG34 RZBB 9155 1065 0349 19).
Имате възможност да помогнете на хора в голяма беда. Дарете надежда на децата на Хаити.

Снимка: bTV

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Провокативната сладкарка Стефани...

Провокатната сладкарка Стефани е поредният участник,...

Деси Слава стана баба

Синът ѝ Майки я дари с внучка, която носи името на...

Няма коментари към тази новина !