D2 откриват Spirit of Burgas 2009!

11.08.2009 09:50 | Видян 3263 пъти

D2 откриват Spirit of Burgas 2009!

Честта да открие най-големия фестивал у нас, съвсем логично има най-популярната група в България – D2. След като миналата година бяха хедлайнери на рок сцената (Jack Daniel’s Rock Stage) тази година D2 официално ще дадат старт на фестивала от основната му сцена.

Звукът на main stage ще избухне на 14-ти август точно в 19.45 ч. D2 ще бъдат на сцената 40 минути и за това време, ще чуем песни вече представяни на няколко европейски рок фестивала. D2 разкриха част от сет-листа – те ще дадат старт на Spirit of Burgas 2009 с песни от последният си албум 6, но акцента на сет-а им ще бъдат нови парчета, като последния радио-сингъл Breakdown (песен записана специално за филма на Dolph Lundgren „Command Performance”). D2  ще представят и още няколко чисто нови песни, които са вече концертно проверени върху публиката на най-големия турски летен фестивал – Rock’n’Coke, където D2 свириха на основната сцена преди по-малко от месец.

Напомняме, че същата вечер, 14-ти август, на основната сцена на Spirit of Burgas 2009 ще е дългоочаквания лайф на една от най-популярните групи в света – Faith No More!

И още една много важна информация!
Както миналата година, така и тази, организаторите на Spirit of Burgas пускат тъй наречените „късни билети”. Те ще важат за влизане на фестивала само след 1:00ч. през нощта. Цената на билетите ще бъде 20 лв. и ще се продават само на входа на фестивала.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !