D2 заминават на фестивала Rock N Coke 2009

16.07.2009 14:00 | Видян 3234 пъти

D2 заминават на фестивала Rock N Coke 2009

На 18 юли D2 заминават за Турция. Както вече беше обявено, на 18 – 19 юли 2009 в Истанбул ще се проведе един от най-силните летни фестивали в Европа тази година и най-голямото събитие на открито в страната  - Rock N Coke. 

Топ артистите на Вирджиния Рекърдс, рок машините D2 ще забият на главната сцена на втория ден от феста. На 19 юли (неделя), от 14.00 часа те ще направят сет от 50 минути. В него са включени парчета като Breakdown от филма с Dolph Lundgren, Deadman, Primal, Stars from Oblivion, Fire in the Hole, както и следващия сингъл на групата Fake It. След D2 на същата сцена ще се качат култови звезди като Razorlight, Kaiser Chiefs и Linkin Park!

След края на феста D2 ще заснемат и видеоклип към най–новото им парче Fake It. Това е и причината с тях освен 10 души технически персонал да пътува и екипът на режисьора Васил Стефанов, който вече е организирал всичко необходимо за снимачния процес в Турция.

По време на престоя си в Истанбул D2 ще отседнат в 5 звездния хотел Marriott.

Вратите за феновете, които ще къмпингуват на феста се отварят още на 17 юли (петък) в 16.00 часа следобед. Място на събитието е Istanbul Park.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !