Започва ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ 2

23.03.2010 11:45 | Видян 3880 пъти

Започва ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ 2

Започва второто издание на конкурса за най-добра училищна песен ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ 2, организиран от Столична община и групите D2 и Gravity Co.

Миналата година състезанието предизвика голям интерес сред учениците в София, като им даде шанс да покажат на какво са способни, да премерят сили, да спечелят нови фенове и да се качат на Голяма сцена.
Сега има ново задължително условие, всички песни подадени за участие в конкурса, да са на български език.
В ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ 2 може да се включи всеки ученик от 1 до 12 клас от столично училище, който пее, свири или има ученическа група. В първия етап на конкурса, който ще продължи до 18 април, всеки кандидат за музикално признание ще може да качи своята авторска песен или любителски видеоклип на официалния сайт: www.d2band.com. Няма да се допускат песни с нецензурно съдържание, както и кавър версии.
От 19 април до 7 май ще се проведе електронно гласуване за най – добрата песен в сайта на конкурса  www.d2band.com
От 22 април до 7 май 2010г. ще се организират 3 концерта на териториален принцип в столични културни домове, на които ще се представят всички участници -  групи и изпълнители.
Победителят в конкурса за най-добра училищна песен ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ 2 ще бъде обявен на голям финален концерт с участието на групите D2 и Gravity Co на 9 май 2010г. от 17:00ч., на Лятната естрада в Борисовата градина. В него ще вземат участие и изпълнителите на 5-те песни събрали най–голям вот при гласуването. Именно от тях D2 и Gravity Co ще изберат победителя и най - добрата ученическа песен за 2010г.
Голямата награда е продуциране и запис на песен в професионално студио.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !