D2 и новият талант на И АЗ МОГА със съвместна песен

20.05.2009 10:15 | Видян 3629 пъти

D2 и новият талант на И АЗ МОГА със съвместна песен

Национална инициатива И АЗ МОГА има за дългосрочна цел интегрирането на децата с увреждания в обществото.

Най-новият проект на И АЗ МОГА е да открива таланти сред децата с увреждания*, а също така да направи България достъпна за тях.

С тази нова визия, И АЗ МОГА цели:
1. От една страна да представи новия си талант – Росен Карамфилов. Той не спира да мечтае и вярва, че „МОЖЕ да постигне всичко, което пожелае.”

2. От друга страна, И АЗ МОГА се опитва да накара обществото да се замисли над един постоянно стоящ пред него проблем: недостъпността на градовете за хората с увреждания.                             

 „Ти няма къде да стъпиш наистин, започни отново да летиш”, 

са думите на поета Тома Марков, обединяващи много добре двата аспекта на тази инициатива: единият, че нищо не може да спре полета на мечтите и вторият – социалният, представящ реалността, пред която са изправени хората с увреждания в България. Очаквайте нашето предложение за решаването на този проблем.

Инициативата: Таланти. И АЗ МОГА стартира в началото на седмицата с писателя Георги Тенев, режисьора Явор Гърдев и художника Никола Тороманов. Те подадоха ръка на инициативата и се снимаха в композиция, изразяваща безразличието на обществото към талантите на децата с увреждания. www.icantoo.eu

Една от мечтите на Росен Карамфилов, да пее с D2, вече е факт. Преди броени дни той записа парче с групата, в което пее рамо до рамо с Дидо. Песента се казва „Fake it”.

На 20 май от 19:00 ч. пред НДК може да чуете изпълнението на Росен с D2. Тогава е финалният концерт от конкурса за най-добра училищна песен „Голямо междучасие” – съвместна инициатива на Столична община и D2 Group, с участието на D2, Gravity Co. и петте най-добри училищни групи.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !