Анджелина Джоли и Брад Пит с още три деца!

24.09.2015 11:24 | Видян 4663 пъти

Анджелина Джоли и Брад Пит с още три деца!

Анджелина Джоли и Брад Пит са на път да се сдобият с още три деца. Звездната двойка планира да осинови не едно, а цели три деца от Сирия.

Дни след като бе обявена новината, че Дженифър Анистън и Джъстин Теру чакат първите си бебета и те ще бъдат близнаци, Брад и Анджи не закъсняха със своята новина за деца—само, че осиновени сирийчета.

След новината, че съпружеската двойка Пит — Джоли осиновява дете от Сирия, се появи и нова информация. Според публикациите на американски таблоиди, се е стигнало до спорове между Брад и Анджелина, защото популярната актриса настоявала да осинови три момчета.

Те най-вероятно ще се сдобият с поне още един член на семейството, а според информацията на "Радар онлайн", известната актриса наскоро се е срещнала с три сирийски деца, които в момента живеят в сиропиталище.

Джоли била разтърсена от тяхната история и искала да ги осинови всички, но съпругът й се противопоставил. Брад бил категоричен, че девет деца са прекалено много дори за тяхното семейство и няма да могат да се посветят на всички еднакво.

Освен това се притеснявал как шестте им деца ще приемат подобна промяна.

За момента Брад и Анджи не са стигнали до консенсус. Приятели на Джоли обаче твърдят, че ако не успее да осинови и трите деца, актрисата ще направи всичко възможно, за да им осигури добри семейства.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !