Пит и Джоли разделиха 3 братчета от Сирия, осиновяват само едното

23.09.2015 12:32 | Видян 2195 пъти

Пит и Джоли разделиха 3 братчета от Сирия, осиновяват само едното

Брад Пит е отказал на съпругата си Анджелина Джоли да осиновят три сирийски сирачета. Това съобщи Радар онлайн, като се позова на източник от обкръжението на холивудското семейство.

Според него все пак актрисата, режисьор и общественик е убедила съпруга си Брад да осиновят поне един малък сирийски бежанец, посочва изданието, цитирано от БТА.

Желанието на Анджелина Джоли се е породило при посещението й в бежански лагер, където е видяла трите сирийски братчета. Едното от децата, което е знаело малко английски, е й разказало, че баща им е бил взет от сирийските военни, а майка им е загинала при бомбандировка.

При завръщането си в САЩ Джоли се е опитала да Брад Пит, че трябва да осиновят трите братчета, но той не е харесъл идеята.

"За него е прекалено да възпитава девет деца, вместо шест. Брад Пит не бе уверен как ще повлияе това на децата им. Анджи не пожела да спори с него”, разказал източникът.

Все пак съпрузите са се договорили да осиновят едното от сирачетата. "Процесът на осиновяване се оказа много дълъг. Ще са необходими още поне 4-5 месеца, преди детето да може да бъде докарано в САЩ”, обяснил приятелят на семейството.

Новината, че Джоли и Пит са започнали процес на осиновяване на дете от Сирия, се появи за пръв път в печата през февруари 2015 г. Досега звездното семейство не е коментирало информацията.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !