Анджелина връща осиновения Мадокс в Камбоджа

18.09.2015 17:31 | Видян 3748 пъти

Анджелина връща осиновения Мадокс в Камбоджа

Анджелина Джоли се връща в Камбоджа заедно с 14-годишния си син, който осинови в сиропиталище в бедната страна през 2002 г.

Тя ще режисира екранизацията на бестселъра "First they Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers" ("Първо убиха баща ми - спомените на една дъщеря на Камбоджа") на Лунг Унг - мемоари за най-тъмния период от историята на азиатската страна и оцеляването по време на режима на Червените кхмери.

Те са последователите на камбоджанската комунистическата партия на Кампучия, избиват между 800 хил и 1,5 млн. души от общо 7,5 млн. души население по време на управлението си между 1975 и 1979 г.

В процеса на подготовка на лентата Джоли се срещна с премиера на Камбоджа Хун Сен, за да обсъди с него значението от адаптацията на тази история. След срещата им, говорител на министър-председателя заяви, че филмът ще отразява факти в Камбоджа и ще бъде начин за по-младите поколения да разберат страната, пише БГНЕС. Джоли ще работи по историята заедно със сина си Мадокс с надеждата, че така той ще научи повече за родната си култура и история. Лентата трябва да излезе през 2016 г.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !