Джизъса се жени на нос Калиакра

19.06.2015 10:30 | Видян 3528 пъти

Джизъса се жени на нос Калиакра

Каварненският градоначалник и Мъж на годината за 2005 г. Цонко Цонев лично ще свърже в брак бившия ни футболен национал Благой Георгиев и избраницата му Есмер Омерова, призна самият Кметъл. Очаква се сватбата да е през септември, а тържеството да се състои на романтичния нос Калиакра, пише България днес.

"Доколкото разбрах, Благо и руската танцьорка ще се оженят на нос Калиакра - казва Цонев. - Ако поискат, ще ги оженя, разбира се. Но повече подробности не знам, те са си наели агенция, която движи нещата."

От доста години вече двойки всяка седмица през пролетта и лятото се вричат във вярност сред руините на древната крепост. За забава на гостите сватбените агенции организират тематични партита, като гостите биват обличани в костюми, например на пирати или приказни герои.

По информацията към момента на нос Калиакра ще е само сватбената церемония на Джизъса и руската Анджелина Джоли. Докато бе в България в началото на този месец, бъдещото семейство е оглеждало и двете голф игрища между Каварна и Балчик - "Блек Сий Рама" и "Лайтхаус" за купона след церемонията. Предимството на тях е, че има и леглова база, където гостите могат да бъдат настанени. Проблемът, че там цените са бая височки за средностатистическия българин, отпада, тъй като бюджетът за данданията е отворен и не е проблем за Благо.

Очакват се над 500 гости от България и Русия да уважат младото семейство. Най-известният от тях ще е президентът на Чечня Рамзан Кадиров. Той е фаворит за кум на щастливата двойка. Благо е в отлични отношения с политика, който се е навил да участва и в биографичния филм за футболиста, пише още България днес.

За музикалното оформление на церемонията ще се погрижат най-актуалният руски музикант в момента Тимати и Лоу Дийп Ти, който ще пристигне от Великобритания. Последно се заговори дори, че за празника ще дойде нашумялата в последните години певица Адел, която също да изпее два-три хита.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Няма коментари към тази новина !