Васил Найденов и Ивайло се изпокараха публично!

28.09.2012 14:30 | Видян 6439 пъти

Васил Найденов и Ивайло се изпокараха публично!

Васил Найденов и мениджърът му Ивайло влязоха в лют спор за репертоара на певеца на концерта в парка на Военната академия през уикенда, видя с очите си репортер на “ШОУ”.

След дълга препирня в крайна сметка двамата уж постигнаха консенсус за „Огън от любов”, „Слънце в огледало”, „След края на света”. Кеца обаче на своя глава слезе при публиката и изпя „Сбогом, моя любов”...

Безплатният концерт по повод 20-годишнината на застрахователна компания убеди едва стотина души да зъзнат под неприятния студен дъждец в София, за да видят на живо Васил Найденов , Белослава, Графа, “Акага” и Любо Киров от някогашната група “Те”. Публиката изпадна в екстаз единствено от изпълнението на Кеца, на което за пореден път се изкефи дори и Ивайло.

Истински задушевна беше обаче атмосферата в палатката на звездите. Любо и Кеца се наслаждаваха на чашите с уиски и се опитваха да се надприказват, а Белослава предизвика фурор сред колегите си с появата си. Оказа се, че щерката на Анета Сотирова е най-голямата слабост на Кеца от младото поколение музиканти, защото той я гушна и най-дълго не я пусна да се готви за сцената.

Суетният титан на родната естрада вече сериозно се е притеснил за фигурата си, призна самият той.

“Все по-дебел ставам. Всичко ям без охлюви, октоподи и въобще морски дарове!”, разкри Кеца. Успокоението му идвало оттам, че и... бързо отслабва. “Като подскачам на концерт, махам минимум по 2 кг”, похвали се Васко.

Изпълнителят на “Адаптация” обаче изригва от негодувание, че телевизиите дънят денонощно чалга. “Малоумен да си, ще попаднеш на някоя от тези фльорци. А теб като те видят, питат: “Абе, тоя пее ли още?”, гневи се певецът.

Васко Кеца се вживява в ролята на цензор и заявява, че би променил и новините, “за да не му съобщават от сутрин до вечер, че костенурка изяла баба или лешояд – носорог.”

Колкото до изявите на негови колеги в НДК, той казва, че му приличат на възпоменателни концерти. И ги захапва, че не би направил такъв само за да покаже на съседките, че може да пее.

Васил Найденов няма да участва и в концерта на Лили Иванова в зала “Армеец”. “Не, не съм се и чувал с нея. Пътувам нонстоп”, измъкна се изпълнителят на “Със 100 километра в час”.

“Скандално е, че и композитори, и певци, търсят вече предимно пари. Може би някои от тях не могат да преживеят, че не са търсени и популярни както преди”, отсича той в присъщия си категоричен стил. Като “срамота” Кеца определя факта, че някои изпълнители искали по 4000 лв. за песен за юбилейния сборен диск на композитора Тончо Русев.

Васко се чуди и мае защо като си платил данъците, в НАП разбрали едва след като им се обадил, тъй като до тях не било стигнало още, че вече “всичко му е наред.”

 

източник: ШОУ

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Няма коментари към тази новина !