Брат Динев дари сако на Васко Кеца

13.08.2012 13:00 | Видян 1927 пъти

Брат Динев дари сако на Васко Кеца

Известният предприемач и безнесмен Йордан Динев подари ръчно шито сако, марка "Армани", на Васил Найденов, научи "България Днес".

Васко Кеца никак не се обидил, че ще трябва да носи дрехи втора ръка. Напротив, останал впечатлен от подаръка.Певецът обявил, че е пестелив, не разхищавал парите си по време на криза.

"Казват, че съм стиснат. Може и така да е.За мен не е проблем да нося дрехи втора употреба, да се возя на градския транспорт и да си говоря с всеки по улицата", споделял Кеца с приятели. Прагматичният Найденов не пръскал пари за дрехи, но иначе бил кавалер и плащал сметките на дамите, уточняват от обкръжението му.Сакото от Йордан Динев обаче Васко все още не е сефтосал пред публика.

В момента Найденов и неговото импресарио Ивайло Манолов си почиват в курорта Св. Влас - собственост на братя Диневи.Музикантът и компаньонът му се забавляват в компании на свои приятели от София.Преди дни Кеца и Ивайло вечеряха с Валя, вдовицата на Иван Славков - Батето, със Снежана от дует "Шик" и текстописеца Живко Колев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Няма коментари към тази новина !