ЕДИН СПЕЦИАЛЕН ДЕН С TEREN

01.02.2011 10:20 | Видян 1528 пъти

ЕДИН СПЕЦИАЛЕН ДЕН С TEREN

Трима от героите във фестивала за улични артисти – Buskers Play In - със собствен лайв в клуб „Twins” на 2-ри февруари

Няколко седмици след предизвикалия небивал интерес спектакъл на уличното изкуство Buskers Play In, софийските любители на живата клубна музика ще могат да се порадват още веднъж на част от своите любимци, представили се в деня на фестивала в Софийския Университет. На 2-ри февруари (сряда) столичният клуб „Twins” ще предостави сцената си на дръм енд бейс – дъбстеп формация Special Brew. Лайв-изпълнението на четворката в състав Бъни /перкусии/, Mr Smiff /тромпет/, Митака /саксофон/ и Кирил Дончев /клавишни/ ще заинтригува и зарадва всички, които по една или друга причина все още не са успели да се насладят на изявите им.

Съвсем накратко, Special Brew представлява "Счупени ритми, смесени с много бас, на моменти глас и откровено криви мелодии!"..по тяхно собствено определение. А що се отнася до момчетата, може би сте ги забелязвали сред другите банди, в които често официално се подвизават – саксофонът на Митака и клавишите на Кирил звучат редовно със Señor Buffo & The Synchronizers, кахонът на Бъни с небезизвестните Оратница, а само част от групите, в които Стефан/Mr Smiff/ е оставил отпечатъка си, са Señor Buffo, Ambient Anarchist, Stand Up Comedians, POPARA , Футбол и Шахмат, Kayno Yesno Slonce...

Здраво рамо на събитието ще удари и DJ Invoke (Global Vision Circle).

Входът за гига отново е свободен, но Teren Music силно се надяват гостите в клуба да отдадат заслужената чест на участниците, като отделят максималното от себе си и небрежно го пуснат в големия куфар, разположен през цялата вечер пред сцената. В 20:30ч., когато е и началото на събитието, куфарът ще е празен, а към полунощ... зависи само от присъстващите...Всички са добре дошли!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Семейството с Къванч Татлъту се...

Вълнуващият турски сериал „Семейството“, който успя да...

Бях на дъното, но тъгата в началото е...

Кристиано Роналдо заяви, че е бил на дъното, след като...

Няма коментари към тази новина !